Zoek je een boeiende IT-job waarin je veel kan bijleren? Ben je graag bezig met Data?
Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat voor onze vacature als:

Junior Data Engineer

iPerform is een analytics speler die haar klanten bijstaat op vlak van digitale intelligentie. De hoeveelheid data die vandaag wordt gegenereerd, groeit exponentieel. Wij zetten deze gegevens om in bruikbare informatie. We zoeken een leergierige junior om ons team van data engineers te versterken. Je zal onder andere instaan voor de installatie en het onderhouden van een analytics omgeving, krijgt de kans om mee te bouwen aan toepassingen en data warehouses, komt in contact met cloud analytics. De nodige opleidingen en coaching voorzien wij!

Profiel

 • Je hebt een bachelor / master diploma in een IT richting of gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt SQL kennis
 • Je bent leergierig en wil je verdiepen in de wereld van data engineering en analytics
 • Je bent communicatief, gemotiveerd en betrouwbaar
 • Je kan probleemoplossend denken
 • Je kan goed in teamverband werken en bewaart je eigen autonomie
 • Je hebt een groot aanpassingsvermogen en schakelt vlot om naar nieuwe klanten en projecten
 • Je kan vlot communiceren in het Nederlands, Frans en Engels
 • Je hebt een rijbewijs B. Onze kantoren bevinden zich in Kontich, onze klanten zijn voornamelijk gesitueerd in de driehoek Brussel – Antwerpen – Gent.

Aanbod

Je krijgt een gepersonaliseerde opleiding op maat, die zal vervolledigd worden door een vorming on the job binnen een analytics project bij een van onze klanten. Hierbij word je gecoacht door een van onze seniors.

Wij bieden je een voltijds contract in een innovatieve organisatie die jou zal bijstaan in je groei. Naast het uitbouwen van je expertise, krijg je ook de kans om je te verdiepen in nieuwe technologieën.

Je komt terecht in een stabiele, gevestigde organisatie die deel uitmaakt van de Cronos Groep, en geniet van de voordelen van werken binnen een kleinere organisatie én die van het grotere geheel.

Omdat teamspirit voor ons belangrijk is, en je als consultant vaker met klanten dan met collega’s in contact bent, organiseren we regelmatig team events met zowel educatieve als recreatieve insteek.

Je kan rekenen op een marktconform salarispakket met o.a. een bedrijfswagen, laptop, hospitalisatieverzekering en diverse bijkomende extralegale voordelen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze opportuniteit of wil je meer weten over onze andere carrièremogelijkheden? Stuur ons je cv en onze talent sourcer zal contact met je opnemen. Voor meer informatie kan je ook bellen naar +32 3 451 2467.

  Je naam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Link van je LinkedIn-profiel

  Bericht